Agim Ramadanit i akordohet titulli ‘Krenaria e kombit shqiptar’

Lidhja e Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan (LHK “Ali Hadri” dega në Deçan), me vendim nr.012/19, të datës 11 prill 2019, me rastin e shënimit të 20 vjetrit të rënies së dëshmorit të kombit Agim Ramadanit, i akordon titullin “Krenaria e kombit shqiptar” të LHK “Ali Hadri” dega në Deçan.


“Ky titull dëshmorit të kombit Agim Ramadani, i jepet në shenjë të nderimit për sakrificën dhe flijimin për lirinë, çlirimin dhe pavarësinë e Republikës së Kosovës”, thuhet në komunikatën për media të LHK ‘Ali Hadri’ në Deçan.