Bllokohen dy rrugë në qendër të kryeqytetit

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka paralajmëruar për fillimin e punimeve në rrugët ‘Ukshin Hoti’ dhe ‘Robert Doll’ në Prishtinë.


Ahmeti përmes një postimi në Facebook ka shkruar se qarkullimi në këto rrugë do të jetë me kufizime dhe kërkon mirëkuptim nga qytetarët deri në përfundimin e asfaltimit të këtyre dy rrugëve.

“Sot kanë filluar punimet në rehabilitimin e rrugëve Ukshin Hoti dhe Robert Doll në qendër të qytetit. Qarkullimi do të jetë me kufizime, prandaj lusim për mirëkuptim deri në përfundimin e asfaltimit”, ka shkruar Ahmeti.