Hajnat thyejnë xhamin e veturës, vjedhin ari e bizhuteri

Në fshatin Sllatinë të Fushë Kosovës ka ndodhur një vjedhje.


Ankuesja femër me dy shtetësi, ka njoftuar se të dyshuar të panjohur në parkingun e një Restoranti i kanë thyer xhamin e automjetit me ç ‘rast i kanë vjedhur një çantë të krahut ku në të kishte pasur; pasaportën Amerikane, pasaportën e R. Kosovës, stoli ari dhe bizhuteri.

Është iniciuar rasti dhe mbetet nën hetime.