Kështu do të duket tuneli që bashkon Ferizajn e ndarë nga hekurudha

Drejtori i Infrastrukturës  në Ferizaj, Arbër Bytyqi sot ka  përcjellë  nga afër punimet   e projektit “Bashkimi i Qytetit”. Ai më pas ka publikuar edhe fotografi që tregojnë pjesën e brendshme të tunelit që do të bashkojë qytetin. 


Me këtë rast ai ka deklaruar se është i kënaqur me zhvillimin e punimeve  dhe dinamikën e punës që po bëhet për realizimin e këtij projekti.

“Sot gjatë ditës kisha kënaqësin ti përcjellë nga afër punimet në projektin “Bashkimi i Qytetit”, projekt që tashmë ka marrë formën dhe si projekti i vetëm në Kosovë i natyrës së tillë po realizohet me standarde dhe parametra ndërkombëtar” ka thënë Bytyqi.

Bytyqi  ka bërë publike edhe disa foto nga pjesa e brendshme  e nënkalimit, pjesës së  deritashme, e cila në anën e sipërme sërish është hapur për komunikacion.