Komuna e Prizrenit shpenzon 139 mijë euro për rrënimin e ndërtimeve pa leje

Komuna e Prizrenit do të rrënojë të gjitha ndërtimet dhe punimet të cilat janë pa leje.


Komuna e cila udhëhiqet nga Mytaher Haskuka ka nënshkruar kontratë një kompani për rrënimin e ndërtimeve dhe punimeve pa leje në Prizren.

Kështu të paktën parashihet në kontratën e nënshkruar nga kjo ministri, të publikuar në faqen zyrtare të Prokurimit Publik, raporton lajmi.net.

Për rrënimin e ndërtimeve pa leje komuna i ka dhënë kontratë 3-vjeçare kompanisë “EUROVIA”SH.P.K, të cilës do t’i paguaj hiq më pak se 139 mijë e 575 euro.