Ky ambient tmerrësisht i papastër është në Universitet të Prishtinës, aty ku mësojnë studentët

Hapsirat e Fakultetit Teknik në Universitetin e Prishtinës përveç që shftytëzohen për mësime disa student i shfrytëzojnë ato edhe për të pirë duhan.


Një lexues i Reporterit ka dërguar disa fotografi në të cilat shihet papastërtia dhe mbeturiant nga pirja e duhanit në ambientet e Fakultetit Teknik.

Ai tregon që studentët pinë duhan brenda koridoreve dhe klasëve të këtij fakulteti, po ashtu edhe para hyrjes së tij shihen mbeturina.

Pirja e duhanit në ambient të mbyllura është e ndaluar me ligj. /Reporteri.net/