Me def, këngë e valle te ura e Ibrit për ta bashkuar Mitrovicën, KFOR’i italian të befasuar

Disa gra nga një shoqatë që kishin organizuar një ekskurzion në Mitrovicë, kanë bërë një veprim paksa të pazakontë.

Ato, kanë nisur këngë e valle të shoqëruar me def tek ura e Ibrit në Mitrovicë.

Ky veprim ka nxitur kuriozitetin edhe të KFOR’it italian, të cilët me telefonat e tyre celular kanë filluar të incizojnë këtë skenë.

Gratë dëgjohen duke kënduar se Mitrovica është e Kosovës dhe ajo do të bashkohet. /reporteri.net