Nis seanca për largimin e të rinjve nga Kosova

Ka nisur seanca e jashtëzakonshme ku do të diskutohet lidhur me largimin e të rinjve nga Kosova.


Seanca për debat parlamentar lidhur me zbrazjen e vendit nga të rinjtë, si rreziku më i madh që i kanoset vendit nga paslufta, u thirr nga LDK-ja me mbështetjen e 41 deputetëve.

Sipas deputetëve, ekziston rreziku permanent që kjo shifër të rritet akoma dhe t’i sjell vendit rrezik të madh, atë të boshatisjes së vendit nga rinia.

http://www.kuvendikosoves.org/?cid=1,1029