“Terr në Serbi”, dy televizionet e njohura ndërprejnë transmetimin e të gjitha programeve

Prej mesnatës së 6 dhjetorit, televizionet Nova S dhe N1 kanë ndërprerë transmetimin e programit të tyre.

Ato në vend të programit të rregullt  kanë shkruar “Errësirë ​​në Serbi, pa media të lira”.

Pas mesnate, këto dy televizione që veprojnë në kuadër të United Media publikuan të njëjtin mbishkrim në rrjetet e tyre sociale, por pa shpjeguar se për çfarë konkretisht bëhej fjalë.

Shumica e mediave në Serbi cilësohen si të kontrolluara nga pushteti dhe mjedisi për të vepruar për mediat e tjera konsiderohet i rrezikshëm. /Reporteri.net