Rifillon seanca e Kuvendit për ikjen e të rinjve nga vendi

Kuvendi i Kosovës pas pauzës ka vazhduar seancën e jashtëzakonshme ku po diskutohet për ikjen e qytetarëve jashtë vendit.


Kuvendi i Kosovës, ka vazhduar seancën e jashtëzakonshme në të cilën po diskutohet ikja e qytetarëve jashtë vendit.

Në këtë seancë pritet të votohet edhe rezoluta unifikuese për mbrojtjen dhe avancimin e të rinjve kosovarë dhe qëllimi kryesor është ndalja e ikjeve të qytetarëve jashtë vendit.