×
Shqipëria
Shqipëria
Deputeti ukrainas Oleksiy Goncharenko përgëzoi qasjen e kryeministrit Rama në Këshillin e Sigurimit në OKB ndaj Rusisë dhe Ukrainës. Sipas deputetit është...
14:40 | 21 Shtator 2023

Reporteri, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Linku i lajmit u kopjua!