Ish-kryeprokurori i Shqipërisë, Adriatik Llalla, arrestohet në Romë

Ish-prokurori i Përgjithshëm në Shqipëri, Adriatik Llalla, është arrestuar të premten në Romë të Italisë.

Gjykata vendosi dënimin me 2 vite burg për ish-prokurorin e Përgjithshëm nën akuzat e fshehjes së pasurisë, shpërdorimit të detyrës dhe pastrimit të parave, i cili bëhet kështu zyrtari më i lartë shqiptar që do të shkojë përfundimisht në qeli.

Ish-kryeprokurori është dënuar gjithashtu me 5 vite përjashtim nga postet publike, si dhe ia janë konfiskuar disa pasuri.