Abazoviq sot do të merret në pyetje nga Prokuroria malazeze

Zëvendsëkryeministri malazes, shqiptari, Dritan Abazoviç do të merret në pyetje sot në Prokurorinë Speciale të Shtetit.


Ai do të merret në pyetje për shkak të pretendimeve se ish-drejtori i Administratës së Policisë, Veselin Veljoviq, është i lidhur me protestat e fundit në Bogetiq, afër Nikqit.

Abazoviç, siç pretendohej më parë nga Kryeministri Zdravko Krivokapic, në një intervistë për TV Vijesti, kishte informacione operative se Veljovic, këshilltari aktual i Presidentit Milo Djukaovic, ishte i lidhur me protestat në Bogetic dhe se katër persona të tjerë ishin të përfshirë në këto protesta.