Gazetari po raportonte live, por shikoni çfarë aksidenti i tmerrshëm ndodh prapa tij mes dy motoçikletave

Një aksident i paparë ka ndodhur gjatë një raportimi live të një gazetari.


Në videon më poshtë, shihet një çift me motoçikletë të cilët ‘u impresionuan’ si duket nga raportimi dhe më pas u aksidentuan me një motoçikletë tjetër vetëm pak metra më larg se personi që po fliste para kamerës.

Nuk ka informacione për gjendjen e tyre dhe vendndodhjen, por siç shihet në pamjet e publikuara nga LiveLeak, personat që u aksidentuan janë ngritur në këmbë dhe janë mirë.