Alarmi për bombë në kullën Eiffel, gazetari dëshmitar: Një burrë bërtiti ”Allahu Ekber”

Një gazetar dëshmitar ka rrëfyer nga vendi i ngjarjes se çfarë po ndodh në Paris dhe pse Policia ka ngritur alarmin për bombë dhe ka evakuuar kullën Eiffel.


Gazetari Amaury Bucco thotë se një burrë bërtiti ”Allahu Ekber” dhe kërcënoi se do shpërthente gjithçka, transmeton Standard raportimet e mediave franceze.

Më tej ai jep detaje nga operacioni policor që është në vijim e sipër dhe se perimetri i kullës Eiffel tashmë është i rrethuar nga uniformat e Policisë franceze.