I pandreqshmi Donald Trump, zbulohet letra që i ka lënë Joe Biden-it me vetëm një fjali

Në mediat amerikane bëri bujë letra që Donald Trump i kishte lënë pasardhësit të tij Joe Biden, pasi u Edhe pse është traditë që pasi presidentët lënë detyrën dhe largohen i urojnë pasardhësit një punë të mbarë për të mirën e vendit, Donald Trump tregon edhe njëherë bindjen e tij se zgjedhjet ishin të manipuluara dhe se fituesi në zgjedhje ishte ai.


‘Joe, ti e di që unë fitova’ është mesazhi që Trump i ka lënë Joe Biden-it

Ndoshta pritej nga fakti se Trump ka shmangur traditën e transferimit paqësor të pushtetit, ndërsa bashkëshortja e tij Melania nuk e shëtiti Jill Bidenin në kopshtin e Shtëpisë së Bardhë. Të dy nuk qëndruan në ceremoninë e inaugurimit ku ishin të pranishëm ish presidentët me gratë e tyre.

Joe Biden është presidenti i 46 i SHBA-ve që inaugurohet dhe shkel në Shtëpinë e Bardhë.