Kaos në rrugët e Parisit, protestuesit përleshen me Policinë

Mijëra francezë kanë protestuar sot në rrugët e Parisit me rastin e 1 Majit për të protestuar por gjatë protestës ata janë përleshur me Policinë.


Mediat e Francës raportojnë se janë arrestuar 165 persona.

Përleshjet me Policinë filluan menjëherë sapo nisi protesta në orën 14:30.

Në mesin e protestuesve gjenden edhe grupe të veshur me rroba të zeza të cilët mbajnë pankarta kundër Policisë.

Shumë protestues kanë jelekë të verdhë dhe flamuj sindikalë.