Princi serb Filip Karagjorgjeviq shfaqet midis Prizrenit bashkë me gruan e tij

Princi serb Filip dhe Princesha Danica Karagjorgjeviq thuhet se kaluan fundjavën në Prizren në për vizitën e tyre të parë të përbashkët në Kosovë.


Mediat serbe raportojnë se Princi Fillip është Karagjorgjeviqi i parë, pas Mbretit Aleksandër I, që ka vizituar Prizrenin.

Ata thuhet se pas liturgjisë vizituan kompleksin e manastirit dhe u takuan me një numër serbësh që jetojnë aty.

Në të njëjtën ditë, pasdite, Princi Filip dhe Princesha Danica thuhet se kanë qëndruar në Hoçë të Madhe dhe Rahovec.