Reagime në nivelin global: Facebookdown, Instagramdown, WhatsAppdown

Facebook, Instagram and WhatsApp kanë rënë nga sistemi.


Të tre platformat e rrjeteve sociale, duke përfshirë Facebook -Messenger, nuk kanë funksionuar që nga mëngjesi i së dielës.

Downdetector.com, një vend që monitoron ndërprerjet e rrjeteve sociale, tregon se Facebook ka rënë nga sistemi që nga ora 6:30 në pjesën më të madhe të botës.

Me mijëra ndërprerje u raportuan në pjesën verilindore të SHBA-së, Evropë dhe Filipine.

#FacebookDown, #instagramdown dhe #Whatsappdown ishin reagimet e qytetarëve në Twitter -në nivel global.

Sidoqoftë, Facebook fitoi Instagramin në vitin 2012 dhe WhatsApp në vitin 2014.

Ka më shumë se 1.52 miliard përdorues të përditshëm aktivë në Facebook, sipas faqes së rrjeteve sociale.