Stuhi në Vojvodinë, breshëri sa një top dëbore

Një stuhi me shi dhe kokrra breshëri në madhësinë e topave të dëborës ka goditur Vojvodinën, shkruan Reporteri.net


Këto reshje vijnë pas ditëve të nxehta në Vojvodinë, saktësisht në fashtin ”Banat”, ku ka filluar të bie shi por jo vetëm pasi që ka rënë edhe breshri.

Ndërsa reshjet e shiut nuk kanë munguar as në pjesët tjera të Ballkanit, së fundi edhe vendi ynë u përballë me vërshime të shumta, ku zonat më të prekura ishin Rahoveci dhe Suhareka. /Reporteri.net/