Pamje të reja: Momenti kur dy policë arrestojnë terroristin pas sulmit në xhami

Një foto e re është publikuar nga momenti kur dy oficerët e policisë në Zelandë të Re arrestojnë terroristin Brenton Tarrant.


28-vjecari masakroi 49 myslimanë që u faleshin në dy xhami, ndërsa disa të tjerë mbetën të plagosur.

Dhe ky është momenti kur dy oficerë rrethojnë Tarrant i cili ishte në veshje ushtarake.

Sic shihet në këtë foto, dy oficerë mbajnë Tarranin pas sulmit në xhami.