Historia e një shqiptari tjetër të suksesshëm në diasporë, sonte në ora 18:20, ‘Rrëfim Suksesi’ në Kanal10

Historinë e një shqiptari tjetër të suksesshëm në diasporë mund ta ndiqni të dielën duke filluar nga ora 18:20 në Kanal10.


Jeta larg vendlindjes për këto vite, nuk ia zbehu asnjëherë mallin dhe atdhedashurinë, atij gjithmonë sytë dhe zemra i mbetën në vendlindje.

Xhelal Memeti është një tjetër bashkatdhetarë nga Zvicra, i cili falë bizneseve të tij të suksesshme në diasporë, ai ka investuar dhe vazhdon të investojë me projekte edhe në Kosovë, kështu duke hapur vende të reja të punës dhe duke ndihmuar në zhvillimin e ekonomisë së Kosovës.

“Rrëfim Suksesi” është një emision javor, në të cilin shpalosen rrëfimet frymëzuese të mërgimtarëve prej momentit kur janë larguar nga vendlindja e deri më sot.

Çdo të diel duke filluar nga ora 18:20, në Kana10.