11 të vdekur dhe 364 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në Kosovë

Brenda 24 orëve janë raportuar 11 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Prishtinë 2 raste (80, 68 vjeç), Vushtrri 2 raste (78, 65 vjeç), Ferizaj 1 rast (71 vjeç), Gjakovë 1 rast (72 vjeç), Klinë 1 rast (81 vjeç), Lipjan 1 rast (70 vjeç), Mitrovicë 1 rast (72 vjeç), Prizren 1 rast (77 vjeç), Rahovec 1 rast (67 vjeç).


Në 24 orët e fundit në Kosovë janë shënuar 529 persona. Ndërkaq gjatë 24 orëve janë testuar gjithsej 3.501 persona.

Numri total i rasteve pozitive ka mbërritu në 101.517 raste nga 500.112 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 2.072 raste të vdekjes.