12 persona janë nxjerr të gjallë nga spitali në Tetovë, gjendja e tyre është stabile

Jo zyrtarisht, 12 persona janë nxjerrë të gjallë nga Spitali Modular dhe janë dërguar për shërim nëpër institucione te ndryshme shëndetësore, përfshirë edhe Qendrën Klinike në Shkup, raporton Alsat-mk.


Gjithashtu mësohet se gjendja e tyre shëndetësore është stabile dhe se të lënduarit janë jashtë rrezikut për jetën.

Ndryshe nga kjo tragjedi e mbrëmshme numri i viktimave ka arritur në 14, kjo është konfirmuar edhe nga Prokuroria e shtetit.