27 vjeçari që mbeti nën rrënoja po kërkohet me qenë të FSK-së

Personi i zënë nga shembja e objektit të ish hotel Adriatikut ende nuk është nxjerrë. Kërkimet për gjetjen e tij janë vështirësuar dukshëm për shkak të rënies së territ të natës dhe mungesës së ndriçimit.


Gazetari i Reporteri.net i cili ka shkuar në vendin e ngjarjes njofton se 27 vjeçari që mbeti nën rrënoja po kërkohet me qenë të FSK-së.

Reporteri.net mëson se i riu po punonte në vendin kur ndodhi shembja.

Rrënojat e hotelit në Mitrovicë e zunë një 20 vjeçar, mësohet identiteti i tij