33 vjeçari kosovar ka nevojë urgjente për ndihmë, për t’u shëruar i duhen 150 mijë euro

I riu Valon Gashi është diagnostifikuar me leukemi akute dhe ka nevojë për ndihmën tuaj që të shërohet jashtë vendit.


Atij po i duhen plot 150 mijë euro për të shkuar në Turqi dhe e ka të pamundur t’i sigurojë vetë.

Në mungesë të mjeteve financiare për të përballuar këtë trajtim, familja Gashi po kërkon ndihmë që të shpëtojnë djalin e tyre.

Xhirollogaria në Kosovë:

Banka: TEB

Emri i përfituesit: Valon Gashi

I-BAN: 2025000049637538

Adresa: Reshtan, Therandë

Ndërkaq, ata që jetojnë në Zvicës mund ta ndihmojnë në këtë llogari:

Xhirollogaria në Zvicër / Bankkonto Schweiz:

Banka / Name Bank: UBS Schweiz AG

Emri i përfituesit / Kontoinhaber: Brendon Gashi

I-BAN: CH6600235235192269M1G

Adresa / Adresse : Bahnhofstrasse 44a, 4914 Roggëil BE

Paypal : [email protected]

TWINT: 079 745 82 84