Digjet baloni në hyrje të Pejës, u kritikua se ka ngjyrat e Ish-Jugosllavisë

Një balon i vendosur në hyrje të qytetit të Pejës është djegur i tëri.


Baloni i vendosur në hyrje shkruante “Mirë se vini në Pejë” dhe ishte vendosur nga komuna.

Një qytetar është shprehur i kënaqur me djegien e këtij baloni.

“I lumt dora atij që ja ka fut flakën! 🙌🇦🇱🙌
p.s. Gazmend Muhaxhiri ngushllime”, ka shkruar një qytetar në rrjetet sociale.

Për balonin kishte pasur kritika të shumta për shkak të ngjyrave të vendosura që dukeshin njëjtë sikur flamuri ish-jugosllav. /Reporteri.net/.