AAK’së në Prishtinë i bashkohen 800 të rinjë

Qindra anëtarë të rinj aderuan në Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës dega në Prishtinë. Kjo u bë e ditur përmes një takimi që AAK mbajti me strukturat e saj.


Sipas njoftimit në faqen zyrtarë të AAK-së në Facebook, kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, në një fjalë rasti u dëshiroi mirëseardhje të sapo aderuarve.

Po ashtu në këtë njoftim thuhet se kryetari i degës së AAK-së për Prishtinë, Brahim Mehmetaj,u dëshiroi mirëseardhje të rinjve që iu bashkuan AAK-së dhe falënderoi Kryeministrin për punën e mirë që po e bënë për Kosovën dhe Prishtinën në veçanti.