Ajet Potera i Vetëvendosjes kundër partisë: Ne votojmë, ata përfitojnë

Ish-kandidati për Kryetar të Podujevës dhe ish-kryetari i degës së Vetëvendosjes në këtë komunë, Ajet Potera ka shpërfaqur pakënaqësitë e kësaj partie në Podujevë.


Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Potera e ka shprehur indinjatën në partinë e tij.

Potera tha se “ne votojmë, ndërsa ata përfitojnë.”