Arban Abrashi mbi 75 mijë euro para të ruajtura në bankë

Ministri i Infrastrukturës Abrashi, ka deklaruar pasuri të majme në Agjencionin Kundër Korrupsion.


Ai ka deklaruar tri banesa dhe mbi 30 ari tokë.

Posedon hiç më pas se 75,504 euro para të gatshme në banka, kurse vozitë veturë në vlerë prej 4 mijë e 500 eurove dhe 1 mijë euro ka deklaruar kapital mbi aksionet që ka në kompaninë “Laris Group Sh.P.K”.