Baze godet Albin Kurtin: Pranove 1000 teste nga Serbia, refuzove vaksinat nga Shqipëria

Gazetari dhe publicisti nga Shqipëria Mero Baze, ka komentuar refuzimin që qeveria e Kosovës i ka bërë vaksinave të ofruar nga qeveria e Shqipërisë për vaksinimin e mësimdhënësve.


Baze ka kujtuar kur Kosova vitin e kaluar nën qeverisjen Kurti kishte pranuar 1 mijë teste për Covid-19 dhuratë nga Serbia.

Ndërsa ka theksuar refuzimin që qeveria i bëri vaksinave që i ka ofruar Shqipëria.

“Vitin e kaluar Kosova ka pranuar 1000 teste per COVID, dhurate nga Serbia. Sivjet nuk pranon vaksina, dhurate nga Shqiperia. Keshtu eshte kur vijne “patriotet” ne pushtet”, ka shkruar Baze.