Çun Lajçi: Reciprocitetin do ta keni kur t’i thotë baba Biden

Aktori Çun Lajçi përmes postimeve në rrjete sociale, shpeshherë prek temat aktuale. Me anë të statusit të fundit, aktori flet lidhur me çështjen e reciprocitetit si dhe kritikat që ia ka bërë së fundi kryeministrit.


Ai thotë se e ka votuar atë dy herë dhe do ta votojë edhe tri herë të tjera, ndërsa thotë se komentuesit ‘turren pa pasë ku me kërcy’.

Lajçi shton se reciprociteti do të vendoset, por kjo gjë do të ndodh vetëm atëherë kur të thotë Joe Biden.