Deputeti i VV-së i reagon ashpër Ramush Haradinajt pasi ky i fundit e quajti “sekser të votave për Presidenten”

Deputeti i Vetëvendosjes, Sali Zyba iu është përgjigjur deklaratave të kreut në detyrë të AAK-së, Ramush Haradinajt, i cili e quajti atë “sekser të votave për Presidenten’’, shkruan Gazeta Online “Reporteri”.


Zyba ka mohuar pretendimet që Haradinaj i ka dhënë, duke i cilësuar këto deklarata të dëmshme dhe të pavërteta.

”Përkundër këtij deklarimi përveç të pavërtetë dhe të pasaktë, njëherit të dëmshëm dhe i rrezikshëm, Ramush Haradinaj gëzon respektin tim për të kaluarën shumë të largët”, tha ai gjersa shtoi se ”Por, fakti që ai ka përmend diçka mua më shqetëson nëse Ramush Haradinaj nuk i deponon dhe nuk është i gatshëm për çkado që ka dyshime, të dhëna që ka shqetësime për situatën që ka qenë lidhur me të apo subjektin e tij”.

”Unë i mohoj të gjitha ato të dhëna të tij, ato kanë qenë deklarime por të gjitha kanë qenë të pavlera dhe të pasakta”, shtoi tutje Zyba.

”Deklarata e tij është publike, e ndjejë për obligim me lutë dhe i kërku Haradinajt ndërsa organet përgjegjëse janë për t’i kërku format tjera të tij për deklaratën dhe çfarëdo të dhëne që ka ai”, tha ai në Klan Kosova.