“Do ta do ta shqyejë librezën e Vetëvendosjes”, aktivisti i VV-së nervozohet me Kurtin

“Jam shumë i zhgënjyer prej Albin Kurtit”, tha aktivisti i VV-së gjatë protestës kundër shtrenjëtimit të rrymës.

Aktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje që nga viti 2007, i cili ishte pjesëmarrës në protestën kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike ka thënë se do ta shqyejë librezën e Vetëvendosjes.

Derisa po protestonte, ai thotë se është shumë i zhgënjyer me kryeministrin Kurti.

“Unë jam aktivist i VV-së prej 2007 i plagosen prej Rumunëve, dhe tash kam me ja gju librezën dhe nuk e kena prit zhgënjimin e tij. Këtu jemi ballafaquar me rumunët dhe me kanë plagosur dhe jam shumë i zhgënjyer prej Albin Kurtit”, tha ai.