Dorëzohen rreth 102 kallëzime penale ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte

Sot dorëzohen rreth 102 kallëzime penale ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte.


Shoqata për Krimet e Luftës “Gjakova 98’99” dorëzon sot kontingjentin e trembëdhjetë të padive me rreth 102 kallëzime penale të bëra nga qytetarët e Gjakovës ndaj serbëve të dyshuar për krime lufte..

Dorëzimi i padive dhe dokumenteve bëhet në Departamentin e Krimeve të Luftës në Prishtinë, në ora 11.00, thuhet në njoftimin e kësaj shoqate.