Drejtori i Trustit, 260 mijë euro para të kursyera në bankë

Drejtori menaxhues i Fondit të Kursimeve Pensionale (Trusti), Adrian Zalli, vazhdon të jetë zyrtari më i paguar në Kosovë.


Ai ka deklaruar pagë neto 49.708 euro në vit ose 4.142 euro në muaj.

Zalli ka para të kursyera në bankë mbi 260 mijë euro dhe dollarë, të cilat i ruan në dy banka, në Kosovë dhe në New York, shkruan Reporteri.net.

Zalli posedon veturë në vlerë 12.700 euro.

Pasuria e tij: