Dyshime për bombë te Stacioni i Autobusëve, momenti kur evakuohen udhëtarët

Policia e Kosovës konfirmoi pasditen e sotme për Gazetën Online Reporteri.net se një person anonim i ka thirrur dhe i ka njoftuar se ka vënë mjete shpërthyese në Stacionin e Autobusëve.

U.D., i Drejtorit të Stacionit të Autobusëve, Arianit Grezda, ka konfirmuar se aktualisht nuk ka asnjë person brenda Stacionit të Autobusëve në Prishtinë.

“Jemi largu nga vendi i ngjarjes, çdo njeri e kanë largu”, tha Grezda.

Policia ka konfirmuar se në vendin e ngjarjes po qëndrojnë të gjitha njësitet përkatëse.

‘Rreth orës 14:00, kemi pranuar një telefonatë anonime, përmes së cilës një person ka deklaruar se ka vendosur mjete shpërthyese në Stacionin e Autobusëve, në Prishtinë. Menjëherë policia ka ndërrmarë të gjitha masat e sigurisë në atë zonë. Në një perimetër të caktuar ka evakuuar qytetarët, ndërkohë që   janë angazhuar njësitet përkatëse për trajtimin e informatës”, njofton PK-ja.

Policia: Morëm telefonatë anonime për vendosjen e bombës në Stacion të Autobusëve