E mbijetuara e dhunës seksuale dorëzon publikisht kallëzim penal në Prokurori

Në 20-vjetorin e themelimit të Qendrës Kosovare për Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës (QKRMT), një e mbijetuar e dhunës seksuale gjatë luftës në Kosovë e cila është edhe anëtare e kësaj qendre do të dorëzojë kallëzim penal pranë Prokurorisë Speciale.


“E mbijetuara e dhunës seksuale, anëtarja e QKRMT-së, Sh.S. dorëzon kallëzim penal rreth ngjarjes që ka përjetuar gjatë luftës në Kosovë”, thuhet në njoftim.

“Sot jam këtu me nda me juve dhimbjen që e kam në shpirt dhe përfaqësoj të gjitha gratë që kanë duke ju dhënë kurajo edhe atyre”, ka thënë Shyhrete Tahiri.

Tutje ai theksoi se jam këtu për të kërkuar drejtësi dhe të ju falenderojë për përkrahjen e gjithë populiit.