E mitura nga Mitrovica raporton në polici se është dhunuar seksualisht nga një burrë para 7 muajve

Një rast i dhunimit është raportuar së fundi në rajonin e Mitrovicës.

Ankuesi mashkull bashkë me viktimën-vajzën e tij të moshës së mitur ka raportuar rastin e lartcekur.

Rasti ka ndodhur gjatë muajve qershor dhe korrik të vitit 2021.

I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.

“Mitrovicë, Qershor-Korrik 2021 . Me datë 12.01.2022 ankuesi mashkull kosovar së bashku me viktimën -vajzën e tij të moshës se mitur ka raportuar rastin e cekur. I dyshuari është arrestuar dhe me vendim të prokurorit dërgohet në mbajtje”, thekson raporti.