Edhe një shtet e fut Kosovën në “listën e zezë”, duhet të karantinoheni sapo të hyni aty

Shteti i Irlandës ka publikuar “listën e zezë” të shteteve, qytetarët e të cilave janë të obliguar të futen në karantinë sapo të shkelin në terriorin e këtij shteti.


Ky shtet nuk po i njeh as testet që po kryhen në Kosovë. Andaj nëse je banor i Kosovës dhe po planifikon të udhëtosh në Irlandë, duhet të përgatitesh për vetizolim.

Kjo listë hynë në fuqi nga data 6 prill.