Publikohet fletushka e zbritjeve javore në ‘Emona Center’, blini lirë dhe fitoni çmime marramendëse

‘Emona Center’ ka publikuar fletushëkn e zbritjeve javore.


Edhe këtë javë duke blerë më çmimet më të lira mund të bëheni fitues i shumë shpërblimeve.

Veturë, trotinet e iPhone 12 janë vetëm disa nga çmimet që mund t’i fitoni duke blerë në ‘Emona Center’

Postimi i plotë: 

????????? ? ???????? ?????? ?ë ????? ??????!
???? ???? ??????? ?? ??? ??€!
Për çdo blerje mbi 10€, ju mund të bëheni pjesë e lojës shpërblyese ku keni mundësi me fitu voucher në vlerë të ??€ si dhe premitë kryesooooooore?
? ?? ????? ???????,
? ??? ????????? ????????,
? ?? ?????? ?? ?????
Ju mund të fitoni më shumë se vetëm një herë, sa më shumë kupona, aq më shumë mundësi për të fituar!
Oferta e fletushkës vlen nga data 23.07 – 27.07 ndërsa loja me voucher zgjat deri më ?? ???????, ????
Në EMONA CENTER fiton shumë!??
#voucher #fletushka #zbritje #blejlire #bashkekombas #fitoshume #daciasandero #trotinetelektrik #iphone12 #emonacenter #vushtrri #mitrovica #prishtine #obiliq #ferizaj #lipjan #fushekosove

* Artikull i sponsorizuar