Formohet Grupi Parlamentar Multietnik në Kuvendin e Kosovës

Deputetët e komuniteteve joshumicë në Kuvendin e Kosovës kanë formuar Grupin Parlamentar Multietnik.


Gazeta Online “Reporteri.net” ka siguruar kërkesën që ky grup i ka dërguar kryetarit të Kuvendit, Glauk Konjufca për formimin  e këtij grupi parlamentar.

Grupi Parlamentar Multietnik do të jetë i përbërë nga 8 deputetë të komuniteteve joshumicë.

Fidan Jilta, Enis Kervan, Samra Iljazi, Fridon Lala, Bekim Arifi, Erxhan Galushi, Bahrim Shabani e Duda Balje janë pjesë e këtij grupi.

Shef i këtij Grupi Paralemtar do të jetë Enis Kervan, ndërsa zëvëndësshef i grupit do të jetë Erxhan Galushi.

Grupi do të ketë në përbërje tre deputetët të komunitetit boshnjak, dy nga komuniteti ruk, një egjiptian, një rom dhe një nga komuniteti ashkali. /Reporteri.net