Gashi: Richard Grenell më tepër ishte me serbë sesa me amerikanë

Avokati Tomë Gashi tregoi se kush ishte personi i cili kuptoi ngritjen e aktakuzës së ish-presidentit, Hashim Thaçi dhe të tjerëve të cilët gjenden në paraburgim të Gjykatës Speciale në Hagë.


Sipas Gashit, Richard Grenell ishte personi i parë që dha lajmin kur u publikua aktakuza e Thaçit, në kohën kur ai po udhëtonte për në Washington të SHBA-së.

“Lajmin e parë për ngritjen e aktakuzës e kanë marrë në Vjenë nga i dërguari i Trump Z.Grenell i cili shëtitej kësajde sikur në shtëpinë e vet dhe i cili krijonte dëme, ai faktikisht ndërhynte politikisht dhe ishte një pro-serb, ku më së miri u deklarua ose thënë më mirë u pa në fushatën zgjedhore të Presidentit Donald Trump, ku ai më tepër ishte me serbë sesa me amerikanë”, u shpreh ai në ATV.