Hapet aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur nga 2011-ta

Sot është hapur aplikimi për shtesa për fëmijët e lindur në vitin 2011.

Kështu bëri të ditur Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve përmes një njoftimi.

Sipas programit të Qeverisë, familjet që kanë fëmijë deri në moshën dyvjeçare marrin nga 20 euro në muaj, pastaj deri në moshën 16 vjeçare marrin nga 10 euro në muaj.

Në këtë LINK mund të aplikoni.