Ish-drejtori i policisë, paraqitet si dëshmitar në Speciale

Ish, drejtori i Policisë, Rashit Qalaj po dëshmon në Gjykatën Speciale.

Ai do të dëshmojë në rastin e Haradinajt dhe Gucatit që po akuzohen për pengim të drejtësisë.

Dëshmia e tij do të jepet pasi që në kohën e rrjedhjes së dokumenteve ai ka qenë Drejtor i Policisë së Kosovës.

Dëshmia e tij do të fillojë me pyetjet nga avokatët dhe më pas nga Prokuroria.