Kadri Veseli: Të bashkuar duhet ta luftojmë korrupsionin

Kandidati nga Partia Demokratike e Kosovës për kryeministër, Kadri Veseli, ka thënë se duhet bashkuar për ta luftuar korrupsionin dhe për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për Kosovën.


“Ne mbajmë mbi supe barrën e rëndë të amanetit të bashkëluftëtarëve që na kanë rënë në fushëbeteja, duke ëndërruar një Kosovë të lirë, të pavarur dhe të zhvilluar”.

Veteranët

Ne mbajmë mbi supe barrën e rëndë të amanetit të bashkëluftëtarëve që na kanë rënë në fushëbeteja, duke ëndërruar një Kosovë të zhvilluar dhe me mundësi të barabarta për të gjithë.Të bashkuar luftuam për t’u çliruar nga pushtuesit dhe të bashkuar duhet ta luftojmë edhe korrupsionin për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për Kosovën.Shpërndajeni! #PDK112

Publiée par Kadri Veseli sur Dimanche 22 septembre 2019

Postimi i plotë:

Ne mbajmë mbi supe barrën e rëndë të amanetit të bashkëluftëtarëve që na kanë rënë në fushëbeteja, duke ëndërruar një Kosovë të zhvilluar dhe me mundësi të barabarta për të gjithë.

Të bashkuar luftuam për t’u çliruar nga pushtuesit dhe të bashkuar duhet ta luftojmë edhe korrupsionin për të ndërtuar një të ardhme më të mirë për Kosovën.