Këto janë çmimet e vaksinave anti-COVID

Radio Evropa e Lirë ka publikuar një infografikë që tregon për çmimet e vaksinave anti-Covid.


Në bazë të kësaj infografike, më së shtrenjti kushton vaksina e Modernas, apo 37 dollarë.

Pas vaksinës së Modernas, me çmim më të lartë renditet vaksina Sinovac, e cila kushton 30 dollarë.

Vaksina e Pfizer-BioNTech kushton 20 dollarë, e Astra Zenecas 4 dollarë, derisa nga 10 dollarë kushton vaksina Johnson&Johnson dhe ajo Sputnik.

Të dhënat janë marrë nga raportimet e mediave, si dhe Ministria e Shëndetësisë së Rusisë.