Këto janë dy deputetet që nuk përfillën shefat e partisë dhe morën pjesë në votimin për President

Albena Reshitaj dhe Adelina Grainca kanë befasuar me veprimet e tyre së fundmi, derisa morën pjesë në seancën për presidentin e ri të vendit.


Është Albena Reshitaj e cila doli kundër vendimit të partisë së saj AAK-së për të qenë të pranishëm në sallë për votimin e presidentit.

E guximshme, sikurse Reshitaj është treguar edhe Adelina Grainca, deputetja që tashmë zyrtarisht ka lënë PDK-në duke aderuar në Vetëvendosje.

Reshitaj dhe Grainca kanë qenë befasi e këtij procesi.

Nga ana e saj, Reshitaj ka thënë se mori pjesë në seancë, kjo për faktin se ia dëshiron të mirën këtij vendit.

Ajo tha se nëse AAK e përjashton, do të mbetet deputete e pavarur në Kuvend.