Këto janë ushqimet që mund t’i blejnë të burgosurit në Dubravë

Burgu i Dubravës mbetet njëra nga qendrat korrektuese më të mëdha në rajon.


Burgu që ndodhet pak kilometra larg Istogut ka kapacitet të mbajë 1100 të burgosur, ndërsa shtrihet në një hapësirë prej 120 hektarë tokë.

Ushqimi që servohet për të burgosurit përgjithësisht ka qenë i lëvduar ndër vite.

Por, të burgosurit në Dubravë kanë edhe një listë ushqimesh e gjësendesh që mund të blihen në marketin e vendosur në kuadër të burgut, shkruan Indeksonline.

Janë siguruar listën e ushqimeve dhe gjësendeve të tjera që mund të blihen në këtë market.

Çmimet e tyre janë më të larta se sa çmimet normale që i kanë në tregjet kosovare.