Kosovarit në veri të Mitrovicës i vidhen 8 aparate bitcoini në vlerë prej mbi 10 mijë euro

Një banor kosovar nga fshati Osllobogjenja në Mitrovicën e Veriut ka raportuar se nga tre të dyshuar të pa njohur i janë vjedhur 8 aparate bitcoin me vlerë mbi 10 mijë euro.


Njësitë relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjes si dhe është njoftuar prokurori.

“Ankuesi mashkull  kosovar raporton se nga tre të dyshuar të pa njohur i janë vjedhur 8 aparate bitcoi me vlerë mbi 10.000 (dhjetë mijë) euro. Njësitë relevante policore kanë dalë në vendin e ngjarjes si dhe është njoftuar prokurori. Rasti vazhdon të hetohet”, thuhet në raportin e policisë.

Rasti vazhdon të hetohet.